Brottningsmattor

Dags för nya brottningsmattor till föreningen

Vi ska köpa in nya brottningsmattor till föreningen! Vi är en liten lokal idrottsförening som fokuserar på brottning, tyngdlyftning och styrketräning. Vi är ingen stor förening med vi har funnits i över 70 år så vi är en förening med anor. 

Föreningen har alltid haft brottningsmattor men de är ganska slitna och vi har fått flera klagomål från medlemmarna på att det inte är hygieniskt.

De gamla brottningsmattorna har varit med i över 15 år och de har gjort sitt om vi säger så. Vi ska köpa två nya mattor, en stor och en liten. Den stora brottningsmattan kommer att användas för tävlingar och den lilla brottningsmattan kommer att användas för träning.

Därför ska vi köpa in nya brottningsmattor och vi håller just nu på att undersöka vilka som finns på marknaden.

Det finns en uppsjö av olika brottningsmattor på marknaden så det är inte lätt att veta vilket märke man ska välja. 

De nya mattorna ska vara av högsta kvalitet och vara hållbara.

Brottare behöver ordentliga brottningsmattor och det är just vad vi ska köpa in nu. 

Vi har nog hittat rätt mattor för vår förening, det är brottningsmattor från ett företag som heter HGB, de är kända för att tillverka bra träningsmattor och andra typer av träningsredskap. 

Det blir nog så att vi beställer våra mattor från dem och jag är säker på att alla våra brottare ser fram emot att få in de nya mattorna och fortsätta brottningen på hög nivå.